Betsson Bingo

Betsson Bingo

Nettibingo bonus NordicBet

Bonus 30€
Betsson Bingo:
– Netin paras toteutus
– Iso valikoima erilaisia pelejä
– Peleissä mukavia palkintoja
– Paljon suomalaisia pelaajia
– Verkkopankkiotalletukset
– Suomenkielinen sivusto
– Erinomainen asiakaspalvelu
– Suomalaisille verovapaa

Betsson Bingo on erinomainen vaihtoehto suomalaisille pelaajille netin kattavimman pelivalikoiman ja laadukkaiman toteutuksen ansiosta! Betsson on ruotsalainen rahapeliyritys, joka on yksi Euroopan suurimpia alallaan. 

Betssonilla suomalaiset pelaajat on otettu erinomaisesti huomioon, johtuen siitä että olemme Betssonin toiseksi suurin pelaajaryhmä heti ruotsalaisten jälkeen. Tämä näkyykin erinomaisena käännöksenä kaikissa rahapeleissä sekä erityisen laadukkaassa asiakaspalvelussa, jota on saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse suomenkielellä.

Betsson Bingo ansaitsee paikkansa parhaiden nettibingojen joukossa selkeällä ja toimivalla ohjelmistollaan. Betsson Bingon pelivalikoimakin on netin kattavin ja bingopeleissään Betsson tarjoaa erinomaisia palkintoja. Myös viikottaisia kampanjoita ja promootioita on tarjolla vanhoille pelaajille.

Betssonin bingo-ohjelmisto ei vaadi mitään latauksia vaan voit pelata suoraan nettiselaimessa! Kaikki voitot on verovapaita ja saat ne suoraan vaivattomasti pankkitilillesi.

Siirry Betsson Bingoon ja lunasta 30€ bonus!

Betsson Bingo pelit

Betsson Bingo aula

Betsson Bingo -aula

Betsson Bingo tarjoaa netin suurimman valikoiman erilaisia nettibingoja. Tarjolla on siis kuusi erilaista variaatiota perinteisestä 75 pallon bingosta 90 numeron bingoon. 90 numeron bingot tuovat suomalaisille pelaajille hiukan uusia tuulahduksia, joita suosittelemme kokeilemaan. Perus bingoja voi Betssonilla pelata omalla vuorollaan tunnista kahteen. Pelivalikoimasta löytyy myös TurboBingo ja MultiBingo joita voi pelata kellon ympäri. Yhteensä pelivalikoimasta löytyy yli viisikymmentä erilaista peliä, joten pelattavaa riittää!

Betsson Bingo Bingohuone

Betsson Bingo -bingohuone

Bingovalikoimasta löytyy myös hieman erikoisempia bingoja: Betsson salamabingo tarjoaa mahdollisuuden pelata normaalista vauhdikkaampaa bingoa, Diamond Bingo tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden voittaa iso jättipotti, joka on aina vähintään 10 000€ euroa. Valikoimasta löytyy myös matkabingo, jonka päävoittona on luksusloma (arvoltaan aina vähintään 5 000 euroa). Valikoimasta löytyy myös ilmaisbingo, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa jopa ilman minkäänlaista panosta! Jokaiselle siis löytyy Betsson Bingon pelivalikoimata jotain!

Betson bingoa pelatessa voit myös pelata oheispelejä, joita löytyy tällä hetkellä viisi kappaletta. Oheispelien valikoimasta löytyy hedelmäpeli, suomalaisten suosikki videopokeri sekä raaputusarpoja! Jos innostut näistä niin kannattaa siirtyä Betssonin netticasinon puolelle, joka tarjoaa todella hienoja hedelmäpelejä ja massiivisa jättipotteja (syyskuussa 2011 norjalaisopiskelija voitti muun muassa 11,7 miljoonaa euroa Betssonin jättipottipelistä verottomana, netin suurin voitto).

Siirry Betsson Bingoon ja lunasta 30€ bonus!

Betsson Bingo bonus

Betsson Bingo bonus

Betsson Bingon bonus tarjous uusille pelaajille on 30€. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Betsson tuplaa tallettamasi summan aina 30 euroon asti. Esimerkiksi jos talletat 25€ niin saat ilmaista rahaa 25€ talletuksesi päälle. Betsson Bingon tarjoama bonus ei ole ehkä netin paras mutta Betsson Bingon erinomainen pelivalikoima, ehkä netin selkein ja toimivin bingo-ohjelmisto ja isot pelaajamäärät tekevät Betsson Bingosta erinomaisen valinnan.

Rekisteröidy Betsson Bingoon ja hyödynnä ilmaiset 30 euroa!

Betsson Bingo soveltuvuus suomalaisille

Betsson on tunnettu erinomaisista rahapelisivuistaan käytettävyyden ja pelattavuuden kannalta. Näin voi todeta asioiden olevan myös Betsson Bingon suhteen. Et voisi löytyy helpompaa ja parempaa paikkaa pelata nettibingoa. Myös rahansiirrot, sisäänkirjautuminen tapahtuvat helposti ja suoraviivaisesti. Betssonin rahapelisivustot sopivatkin erinomaisesti uusille tietokoneiden käyttäjille.

Betsson Bingo on erinomainen bingohalli, suosittelemme varauksetta bingon pelaamista Betssonilla!

Betsson Bingo maksutavat

Betssonilla pystyt tekemään talletukset suoraan suomalaisista verkkopankeista luotettavasati ja turvallisesti. Rahat näkyvät heti pelitililläsi. Myös voitot maksetaan suoraan omalle pankkitilillesi. Kaikki Betssonilta maksetut voitot ovat verovapaita suomalaisille pelaajille.

Siirry Betsson Bingoon ja lunasta 30€ bonus!