Nordicbet Bingo

NordicBet Bingo

Nettibingo bonus NordicBet

Bonus 20€
NordicBet Bingo plussat:
– Hyvä asiakaspalvelu
– Pelaajamäärät suuria Bingossa
– Luotettava ja turvallinen
– Isoja jättipottipelejä
– Talletukset verkkopankeista
– Suomenkielinen
– Verovapaa

NordicBet on pohjoismaissa erityisen suosittu vedonlyöntisivusto, joka nykyään tarjoaa myös erinomaisen nettibingo vaihtoehdon. NordicBetin nettibingosta on saatu luotua laadukas ja viihtyisä kokonaisuus!

NordicBet Bingo tarjoaa ison valikoiman bingopelejä ja myös mukavasti pelaajia pohjoismaista.  Tarjolla on myös valtava kasa erilaisia hedelmäpelejä ja isoja jättipottipelejä, joissa potit ovat parhaimillaan useita satoja tuhansia euroja. Kannattaa muistaa, että NordicBetiltä voitetut rahat ovat suomalaisille pelaajille täysin verovapaita!

NordicBet Bingon ohjelmisto on rakennettu samalle ohjelmistoalustalle kuin Maria Bingo ja Unibetin Bingo, joten pelattavuus ja käytettävyys on täysin kohdallaan! NordicBetin bingon pelaajamäärät ovat myös positiivinen yllätys eli pelaajia löytyy paljon ja lähes kellon ympäri!

Siirry NordicBet Bingoon ja lunasta 20€ bonus!

NordicBet Bingo pelit

NordicBingo bonus

NordicBet Bingo -etusivu

Pelivalikoima on laaja eli tarjolla on 90 pallon bingoa, 75 pallon bingoa sekä kuviobingoa! Osassa bingopeleistä on kylkiäisenä iso jättipotti, jonka voittaminen varmasti paksuntaa mukavasti lompakkoa!

NordicBet tarjoaa erikoisuutena Super Bingo Linxin, joka pelataan jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina. Pelissä on aina 10000 punnan takuupotti, joka tarkoittaa voittajalle aina 7000 puntaa (8800€) riihikuivaa verottomana käteen.

Siirry NordicBet Bingoon ja lunasta 20€ bonus!

NordicBet Bingo bonus

NordicBet Bingo bonus

NordicBet tarjoaa uusille pelaajilleen 20€ ilmaista rahaa viiden euron talletusta vastaan. NordicBet Bingon bonuksen saa itselleen kun ensin pelaa bingoa vähintään 5 eurolla. Bonuksen saamisen edellytyksenä on, että pelaat tuolla viidellä eurolla NordicBetin nettibingoa kolmen päivän sisällä rekisteröitymisestäsi.

Tarjous on erinomainen, suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään!

NordicBet tarjoaa tällä hetkellä myös kolme yhden hinnalla diiliä Blue Room bingoonsa. Eli jos ostat NordicBetin Blue Room bingoon yhden bingokupongin, saat kaksi kuponkia ilmaiseksi kaupan päälle!

Rekisteröidy NordicBet Bingoon ja hyödynnä ilmaiset 20 euroa!

NordicBet Bingon soveltuvuus suomalaisille

NordicBet Bingo on erinomainen valinta suomalaiselle pelaajalle. NordicBetin tarjoamat bonukset uusille pelaajille ovat erinomaisia. Koska suomalaisia pelaajia on NordicBetin asiakaskunnasta iso osa, on käännökset tehty huolella ja asiakaspalvelu hoituu ripeästi ja malliesimerkin omaisella tavalla. Voit hoitaa siis kaiken suomeksi!

NordicBet Bingo maksutavat

NordicBetillä pystyt hoitamaan talletukset suoraan kaikilla yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Käytä maksutapana Eutelleriä, jonka avulla voit käyttää suomalaisia verkkopankkitunnuksia. Talletuksesi näkyvät pelitilillä heti! Myös luottokorteista kaikki yleisimmät käyvät (Visa ja MasterCard) sekä yleisimmät nettilompakot ( Webmoney, Neteller, Moneybookers).

Voitot taasen maksetaan suoraan verottomana pankkitilillesi!

Siirry NordicBet Bingoon ja lunasta 20€ bonus!