PAF Bingo

Paf Bingo

Nettibingo bonus
Paf Bingo:
– Paljon suomalaisia pelaajia
– Suoraviivainen ja selkeä
– Täysin suomenkielinen
– Hauskoja variaatiota bingosta
– Verkkopankkitalletukset
– Verovapaa suomalaisille
Paf Bingo:
– Ei ensitalletusbonusta

PAF bingosta löydät ehkä eniten suomalaisia pelaajia, eikä se ole sattumaa! PAF bingo on leppoisa paikka jossa voit pelata turvallisesti nettibingoa sekä chattailla muiden suomalaisten pelaajien pelin lomassa.

Paf Bingo tarjoaa suomalaiselle pelaajalle selkeän ja tyylikkään bingohallin, jossa on mukava rentoutua ja päästä pelin tunnelmaan. Pelaaminen onnistuu varmasti kaikenikäisiltä pelaajilta, johtuen suoraviivaisesta ja paljon kiitosta saaneesta ohjelmistosta.

Koneellesi ei tarvitse ladata mitään ohjelmia pelaamista varten, Paf bingo toimii suoraan selaimessasi! Bingo aulasta on helppo siirtyä haluamaansa peliin ja osallistuminen peliin ja keskusteluun on todella helppoa. Asiakaspalvelu löytyy tietysti suomeksi sähköpostitse ja puhelimitse.

PAF Bingon ainoana miinuksena on pidettävä ensitalletusbonusten puuttumista mutta kokonaisuutena PAF on erinomainen valinta suomalaiselle pelaajalle. PAF tarjoaa huomattavasti korkeammat palautusprosentit kuin esimerkiksi Veikkauksen ja RAY:n vastaavat pelit. PAF:ilta löytyykin erinomainen valikoima myös muita rahapelejä, erityismaininnan ansaitsee jättipotti  hedelmäpelit, mistä suomalainen pelaaja voitti tammikuussa lähes 8 miljoonaa euroa verottomana.

PAF Bingo pelit

Paf Bingo Aula

PAF Bingo -aula

PAF bingo tarjoaa pelaajilleen yhteensä kuusi erilaista bingohuonetta, joten valikoima ei ole netin kaikista laajimpia (esimerkiksi verrattuna Betsson Bingoon) mutta suomalaisten pelaajien määrä on varmasti netin bingosivustojen korkeimpia. Tarjonnasta löytyy kuitenkin bingon ystäville riittävä valikoima erilaisia pelejä.

Valikoiman suosituin bingo on Variant 2 bingohuone, joka perustuu 75 pallon bingopeliin. Kyseinen Variant 2 bingo tarjoaa viisi eri mahdollisuutta voittaa ja kyseinen bingohuone on varustettu kasvavalla jättipotilla, joka alkaa aina vähintään 2 500 eurosta. Myös erittäin suosittu bingo on perus klassinen bingo (löytyy klassikkohuoneesta), joka pelataan normaaleilla säännöillä 75 pallolla. Kyseinen bingohuone sopii nopean bingon ystäville. Klassikkobingo löytyy myös yksinpelinä, jossa on mahdollisuus voittaa päävoittona 10 000 euroa.

PAF Bingo -bingokuponki

PAF Bingo -bingokuponki

Kultahuoneessa voit pelata 75 pallon bingoa kahden euron kupongeilla. Kultahuoneen bingossa on kasvava jättipotti sekä mukavat minipelit, joita voi pelata bingon yhteydessä. Hopehuone taasen toimii euron ja 50 sentin bingokupongeilla. Hopeahuoneesta löytyy myös kasvava jättipotti ja minipelit. Pronssihuone on 90 pallon bingo ja valittavissa on erilaisia panostasoja alhaisista korkeampiin. Pronssihuoneesta löytyy myös minipelit.

Viimeisenä erikoisuutena PAF Bingossa on Hupihuone, jonka bingot koostuvat 75 pallon ja 80 pallon bingopeleistä. Kyseiset pelit sisältävät esimerkiksi kuviovoittoja ja erilaisia minipelejä. Hupihuoneessa järjestetään esimerkiksi MP Lunch Bingo aina lounasaikaan ja hupihuoneessa yleensä on myös erilaisia kampanjoita pelaajille. Hupihuoneesta löytyy myös Bingo Free Square (75 pallon) bingo jossa pelataan yhden rivin bingoa. Kyseisessä bingossa on vapaaruutu, joten voitto on mahdollista saada neljällä numerolla.

Eli erilaisia variaatioita perusbingosta löytyy mukavasti ja mikä parasta, suomalaista peliseuraa on paljon!

PAF Bingo bonus

PAF Bingo bonus

PAF Bingo ei saa suoranaisesti mainostaa / tarjota suomalaisille pelaajille bonuksia, kuten muut nettibingo huoneet johtuen Suomen lainsäädännöstä. Rekisteröityneille pelaajille tarjotaan kuitenkin erilaisia kampanjoita ja tarjouksia. PAF Bingon iso miinus tuleekin talletusbonusten puuttumisesta. PAF Bingon kokonaisuus on kuitenkin erinomainen ja suosittelemme PAF:lla pelaamista jos bonusten puute ei häiritse.

PAF Bingo maksutavat

PAF:illa voit hoitaa maksusi yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla (Osuuspankki, Aktia, Nordea, Ålandsbanken ja Sampo Pankki) suoraan sekä myös Moneybookers ja Neteller nettilompakoilla.

PAF Bingo yhteenveto

PAF Bingo on erinomainen valinta suomalaiselle pelaajalle, jos bonusten puute ei haittaa. Mukava määrä erilaisia bingopelejä ja suuri määrä suomalaisia pelaajia tekee pelaamisesta mukavaa!