Unibet Bingo

Unibet Bingo

Nettibingo bonus

Bonus 50€+3€ startti
Unibet Bingo plussat:
– Hyvät suomalaiset valvojat
– Erinomaiset bonukset
– Hyvät pelit ja pelaajamäärät
– Kokonaan suomenkielinen
– Talletukset verkkopankeista
– Verovapaa suomalaisille

Unibet Bingo on Euroopan suosituimpia ja suurimpia nettibingo sivustoja. Suosio johtunee erinomaisesta bingopelien valikoimasta sekä suurista pelaajamääristä.

Suomalaiset pelaajat ovatkin ottaneet Unibetin bingon omakseen nyt kun se on pitkän odotuksen jälkeen saatu suomenkieliseksi. Suomalaisia pelaajia Unibetillä on aina ollut paljon, johtuen sen erittäin laajasta ja toimivasta pelivalikoimasta niin bingo, vedonlyönti, pokeri kuin casino puolella.

Unibetin Bingo tarjoaa erinomaisen valimoiman erilaisia bingopelejä sekä paljon pelaajia kellon ympäri. Unibetin nettibingon pelaaminen ei voisi olla juurikaan helpompaa. Unibetin Bingo toimii suoraan selaimessasi, eikä sinun tarvitse ladata koneelle erillistä ohjelmaa. Kaikki toimii helposti suomeksi ja tarvittaessa apua saa suomenkielisestä asiakaspalvelusta puhelimella, sähköpostilla tai vaikkapa live-chatin kautta.

Unibet Bingoon on tarjolla muhkeat bonukset uudelle pelaajalle ja normaalien rahapalkintojen lisäksi tarjolla on jättipotteja ja erinomaisia tuotepalkintoja.

Siirry Unibet Bingoon ja lunasta 50€ bonus sekä 3€ starttiraha!

Unibet Bingo pelit

Unibet Bingo aula

Unibet Bingo aula

Unibet Bingon käyttöliittymä on yksi netin parhaimpia. Sivulla on lista, josta näet kaikki tarjolla olevat bingopelit. Suomeksi pelattavia huoneita on kellon ympäri muutamia, joiden lisäksi tarjolla on lukuisia bingohuoneita pohjoismaalaisille ja eurooppalaisille pelaajille. Itse nettibingo toimii moitteettomasti, suoraviivaisesti ja on visuaalisesti selkeä. Tämä tekee pelaamisesta miellyttävää.

Unibetin Bingossa on muiden nettibingojen lailla mahdollisuus jutella toisten pelaajien kanssa sivun laidassa olevan chattiruudun avulla. Suomalaisissa bingohuoneissa chat-keskustelua valvovat mukavat ja rennot suomalaiset valvojat. Nettibingon pelaamisen ohella on mahdollista myös pelata mini-hedelmäpelejä ja tarvittaessa Unibet tarjoaa koko rahapelien laajan kirjon sivuillaan. Joukosta löytyy myös suomalaisten suosikki hedelmäpelit ja videopokerit.

Unibetin Bingo sisältää kaikki perinteisimmät bingonmuodot: 90 pallon bingo, 75 pallon bingo sekä erikoisuutena kuvio-bingo.

Siirry Unibet Bingoon ja lunasta 50€ bonus sekä 3€ starttiraha!

Unibet Bingo bonus

Unibet Bingo bonus

Unibet tarjoaa kaikille uusille nettibingon pelaajille 3 euron starttirahan. Tämä mahdollistaa Unibet Bingon oikeiden pelien kokeilemisen ennen talletuksen tekemistä. Starttirahan saat automaattisesti, kun rekisteröidyt linkkimme kautta Unibet Bingoon ja avaat itsellesi bingotunnuksen!

Starttirahan lisäksi Unibet Bingo tarjoaa ensimmäisen talletuksen yhteydessä jopa 50 euron bonuksen talletetun summan päälle. Unibet kolminkertaistaa tekemäsi talletuksen aina 50 euroon asti eli jos talletat 25€ niin Unibet antaa 50€ ilmaista rahaa talletuksen päälle. Käytännössä siis pääset pelaamaan 25€ talletuksella 75€ edestä! 

Rekisteröidy tästä Unibetin Bingoon ja lunasta ilmainen 50 euron bonuksesi sekä 3 euron starttiraha!

Unibet Bingon yhteisöllisyys ja soveltuvuus suomalaisille

Unibet Bingo bingohuoneet

Suomalaisia bingohuoneita

Unibet Bingon ja Maria Bingon pelaajat ovat samoja joten Unibetin bingohuoneelta löydät saman bingoyhteisön kuin Maria Bingosta. Suuret pelaajamäärät takaavat sen että juttuseuraa löytyy mukavasti mutta suomalaisia pelaajia ei aina löydy aivan kellon ympäri. Muita pohjoismaalaisia pelaajia on kellon ympäri aina runsaasti mutta tämä johtuneekin nettibingon valtavasta suosiosta muissa pohjoismaissa. Kehitys Suomessakin lienee samansuuntaista lähitulevaisuudessa.

Unibet Bingo maksutavat

Unibetilla rahojen tallettaminen onnistuu suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla nopeasti ja turvallisesti. Talletuksia pystyy tekemään Nordeasta, Osuuspankista, Sampo Pankiosta, S-Pankista, Säästönpankista, Aktiasta, Tapiolata ja Ålandsbankenista. Jos oma pankkisi ei ole kyseisellä listalla, onnistuu rahan tallettaminen perinteisellä tilisiirrollakin. Myös yleisimmät luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard) ja nettilompakot käyvät talletuksissa.

Voitot maksetaan suoraan pankkitilillesi!

Unibet Bingo yhteenveto

Unibet Bingo on erinomainen valinta suomalaiselle pelaajalle isojen pelaajamäärien ja bingopelien ansiosta. Unibetin nettibingosta löydät samat pelaajat kuin Maria Bingosta mutta tarjonta muissa peleissä on Unibet Bingossa laajempi. Unibetin nettibingosta taasen puuttuvat Maria Bingosta löytyvät blogit ja esimerkiksi valokuvien jakaminen ym yhteisölliset toiminnot, joten jos olet niistä kiinnostunut, suosittelemme valitsemaan Maria Bingon.

Siirry Unibet Bingoon ja lunasta 50€ bonus sekä 3€ starttiraha!