Yksityisyydensuoja

Nettibingo.eun yksityisyydensuoja lausunto selventää Nettibingo.eu sivustolla käytettäviä perjaatteita ja tapoja liittyen käyttäjän yksityisyydensuojaa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt Nettibingo.eu:n sivuston yksityisyydensuojakäytännön. Jos et hyväksy yksityisyydensuoja sivumme periaatteita, pyydämme lopettamaan sivuston käytön. Nettibingo.eu:n lausunnossa listattuja yksityisyydensuojaperiaatteita sovelletaan Nettibingo.eu sivustoon sekä muihin ylläpitäjän sivustoihin.

Nettibingo.eu:n sivusto on rakennettu siten että voit käyttää sivustoa ilman että paljastat henkilöllisyyttä tai henkilötietojasi sivuston ylläpitäjälle. Osallistuessasi kilpailuihin tai halutessasi liittyä tarjouksista kertovalle sähköpostilistallemme tai osallistuessasi muuhun vastaavaan tarkoitukseen pyytää ylläpitäjä tietoja sinusta sivuston käytön yhteydessä. Sivuston ylläpitäjä voi siis suostumuksellasi kerätä tai käsitellä henkilötietoja. Henkilötiedot joita pyydämme saattavat sisältää sähköpostiosoitteen, nimen, puhelinnumeron ja tietoja kiinnostuksesi kohteista.

Luovuttamiesi tietojen lisäksi nettibingo.eu sivusto kerää automaattisilla tiedonkeruuvälineillä tietoja selaimestasi ja käyttäytymisestä sivuillamme. Tällaisia automaattisesti tietoja kerääviä välineitä ovat esimerkiksi cookies ja muut analytiikka keräävät tiedonkeruuvälineet. Näiden tiedonkeruuvälineiden avulla pystymme keräämään tietoja, joiden avulla voimme kehittää sivustoamme. Näitä tietoja ei voida yhdistää henkilötietoihin millään tavalla.

Edellä mainittujen tiedonkeruuvälineiden avulla saamme kävijöistämme selville tiettyjä vakioituja tietoja, kuten esimerkiksi Internet yhteytesi osoitteen (ip-osoite), tiedon siitä miten olet sivustollamme liikkunut ja miltä sivulta olet sivustollemme tullut. Analytiikan avulla on myös mahdollista selvittää mille sivulle seuraavaksi olet siirtynyt.

IP-osoite on eräänlainen Internet-liittymäsi identifioiva numerosarja, joka annetaan laajakaistasi modeemille aina kun olet yhdistettynä Internettiin. Osoitteen avulla Internetin palvelimet pystyvät paikantamaan tietokoneesi Internetistä ja lähettämään sivustojen selaamisen tarvittavia tietoja koneellesi.

Edellä mainittujen tietojen keräämisellä helpotetaan sivuston kehittämistä sekä pystytään varmsitamaan että sivusto toimii teknisesti kuten halutaan ja varmistamaan käyttäjien tietoturva. Tietojen avulla sivustoa pystytään kehittämään ja myös asiakkaille tarjottavia palveluita voidaan parantaa.